σπουδες ιατρικης στο εξωτερικο

Το medicalstudies.gr προσφέρει ευκαιρίες για σπουδές ιατρικής, οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και κτηνιατρικής στο εξωτερικό. Προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση για την επίτευξη του ονείρου των νέων να εξασκήσουν την ιατρική, οδοντιατρική, φαρμακευτική και κτηνιατρική στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Δεσμευση μας η επιτυχια και η εξελιξη των μελλοντικων επιστημονων μας.

Προωθούμε το Ακαδημαϊκό επίπεδο και προσφέρουμε πρόσβαση σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια Ιατρικής, οδοντιατρικής, φαρμακευτικής και κτηνιατρικής στο εξωτερικό, που εξυπηρετούν τα υψηλά κίνητρα των υποψήφιων φοιτητών που θέλουν να εκπληρώσουν το όνειρο για Ιατρικές σπουδές στο εξωτερικό.

Ως Ιατροί και διαπολιτισμικοί επιχειρηματίες, λειτουργούμε ως σύνδεσμος με τα Πανεπιστήμια και όλους τους απαιτούμενους επαγγελματίες στο Βουκουρέστι και σε όλη τη Ρουμανία (Δικηγόρους, μεσίτες, συμβολαιογράφους, τεχνίτες, Καθηγητές κ.λ.π), διασφαλίζοντας την ακαδημαϊκή, προσωπική, υλικοτεχνική και διαπολιτισμική ανάπτυξη των σπουδαστών μέσω των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Γιατι σπουδες στο εξωτερικο με το medicalstudies

Στο medicalstudies.gr πιστεύουμε στην προσιτή πραγματοποίηση σπουδών ιατρικής στο εξωτερικό για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές που φιλοδοξούν να γίνουν γιατροί.

Κάνουμε όμως όλη την απαραίτητη έρευνα προκειμένου να διασφαλιστούν ολοκληρωμένες Ιατρικές σπουδές υψηλής ποιότητας στα αγγλικά.

Το medicalstudies.gr εστιάζει στην ακαδημαϊκή κορυφή και επιλέγει μόνο κύρους, αναγνωρισμένα διεθνή πανεπιστήμια με ένα σοβαρό background στις ιατρικές σπουδές.

Το τμήμα μας των δημοσίων σχέσεων, θεσπίζει σχέσεις με προσεκτικά επιλεγμένα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, που διασφαλίζουν ανοιχτές πόρτες για τους σωστούς υποψηφίους.

Το medicalstudies.gr εφαρμόζει στο εξωτερικό βοήθεια προσαρμοσμένης υποστήριξης ιατρικών σπουδών, προσφέροντας υπηρεσίες και δυνατότητες οι οποίες ελαχιστοποιούν τα έξοδα και το άγχος σπουδαστών και γονιών.

Δεσμευση μας οι εξαιρετικα προσιτες τιμες.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην διαδικασία εγγραφής, αλλά συνεχίζονται με ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα στάδια των σπουδών στο εξωτερικό. Καλύπτουν από τα αεροπορικά εισιτήρια, την προ εγγραφής επίσκεψη στη Ρουμανία, Βουκουρέστι, Ιάσιο  και τα Πανεπιστήμια, τα δίδακτρα, την εύρεση κατοικίας, την ιατροφαρμακευτιή ασφάλιση, επιτόπιο πρασανατολισμό, εκδρομές, τοπική εμπειρογνωμοσύνη και υλικοτεχνική υποστήριξη (internet, διατροφή, βλάβες, έκτακτες ανάγκες κ.λπ.).

Πως ξεκινησε το medicalstudies.gr:

Σαν επαγγελματίες στον Ιατρικό, Τουριστικό και Εκπαιδευτικό τομέα, αλλά κυρίως ως γονείς, βιώσαμε τις ανησυχίες για τις αντιξοότητες του Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, για τις ιατρικές σπουδές των δικών μας παιδιών, αλλά και παιδιών πολλών συναδέλφων μας, από διαφορετικά οικονομικά επίπεδα, εκπαίδευσης και φιλοδοξιών.

Προσανατολιζόμενοι λοιπόν στις ιατρικές σπουδές στο εξωτερικό, βιώνοντας πρώτα τις εμπειρίες των κάθε λογής μεσαζόντων, διαπιστώσαμε την ανάγκη προσφοράς ευκαιριών στα πολλά παιδιά που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν σπουδές Ιατρικής και να γίνουν άριστοι επιστήμονες. Όμως αδυνατούν στην Ελλάδα να εκπληρώσουν το όνειρό τους, λόγω περιορισμένου αριθμού εισακτέων και υπερβολικά υψηλού βαθμού πρόσβασης.

Σαν αποτέλεσμα της αναζήτησης όλων των αναγνωρισμένων πανεπιστημίων εξωτερικού, καταλήξαμε στη Ρουμανία κυρίως λόγω του γνωστού υψηλού επιπέδου των επίσημα αναγνωρισμένων Ιατρικών Πανεπιστημίων αλλά και λόγω της οικονομικής προσιτότητας.

Επικεντρωθήκαμε τελικά στο Βουκουρέστι και στο Ιάσιο, στα Κορυφαία και αρχαιότερα τμήματα των επιλεγμένων πανεπιστημίων και δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις για τις ιατρικες σπουδές των δικών μας παιδιών πρώτα, γνωρίζοντας ότι κοινός στόχος όλων γονιών και συνεργατών είναι η επιτυχής ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ενός πλήρως καταρτισμένου επιστήμονα.

Εκπροσωπούμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και Κύπρο τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Fidel Elmi education srl" στο Βουκουρέστι. Αναγνωρισμένη εταιρία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης με έμπειρα στελέχη και επώνυμους επίτιμους συμβούλους ανωτάτου επιπέδου. Prof. Nicanor Cretsu (Obstr. Gynecologie), Prof. Mircea Antone (Genetica Umana), Prof. Doina Pinaru (Patologie Interna).

Ευελπιστούμε όλοι οι συνεργάτες στην Αθήνα, στο Βουκουρέστι, στο Ιάσιο και στα πανεπιστήμια να προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη, στην εκπλήρωση του κοινού στόχου των ιατρικών σπουδών.

Dr Ελένη Μ. Τσάτση
Αθήνα: 6944 559793
 Βουκουρέστι: τηλ.+40 768 799053

Παναγιώτης Κ. Κιτσικούδης
Αθήνα: Ομήρου 6 210 3246341, 6977 230285